• Fårhus Forsamlingshus - klik på billedet for at kontakte Fårhus Forsamlingshus

Fårhus Forsamlingshus

Her på siden kan du finde informationer om, udlejning af huset, oplysninger om huset, kommende offentlige arrangementer, billeder og fortællinger fra arrangementer afholdt i Fårhus forsamlingshus.

Fårhus Forsamlingshus er et ‘nøglehus’, det vil sige den der lejer huset, står selv for hele arrangementet.
Lej huset til f.eks. fødselsdag, konfirmation, bryllup, sølvbryllup, jubilæum, foreningsfest m.m.

Der er et stort, veludstyret og moderne køkken i professionel kvalitet med industri opvaskemaskine, stort kølerum, gaskomfur, el-ovn og koge-ovn, kaffemaskiner, service til 145 personer samt både firkantede og runde borde samt stole.

Gider du ikke selv stå for festen, men vil bare nyde dagen og gæsterne, så lad os tage hånd om din næste fest og gøre det til en mindeværdig dag – ring og aftal et møde hvor vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning for dig.

Fårhus Forsamlingshus er et smukt, gammelt, velholdt forsamlingshus.

Huset har 2 sale – den lille sal med plads op til 20 personer og den store sal med plads op til 145 personer. Du kan leje både hele forsamlingshuset eller kun den lille sal.

Desuden har huset et stort velfungerende industrikøkken. Der er ingen fast kogekone eller vært, dog kan udlejer være behjælpelig med henvisning til kogekone og serveringspersonale. Spørg endelig ved booking.

Fårhus Forsamlingshus vil gerne være rammen for din næste fest. De nyrenoverede lokaler står klar til at modtage dig og dine gæster med varme og hygge.

Ved aflevering af forsamlingshuset skal du selv rydde op, rengøre køkken (overflader borde og opvask) og feje salene medmindre andet er aftalt.

Du er altid velkommen til at kontakte udlejer på mail forsamlingshus.faarhus@gmail.com for forevisning af huset og/eller ved spørgsmål.

Synes godt om vores Facebook side og få det hele med